BAŞKAN KELEŞ: ACINIZI EN İYİ ANLAYAN ŞEHİRİZ

Kocaeli Müteahhitler Birliği’nden, İzmir Müteahhitler Federasyonu’na;Acınızı paylaşıyor, sorumluluğunuzu biliyoruz

GÜNDEM Yayın: 14 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.07.2021 10:48:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman’ı ziyaret eden Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş, “1999 Marmara Depremi’nin merkez üssü olan bir şehrin müteahhitleri olarak acınızı yüreğimizde hissediyor, sorumluluğunuzu da çok iyi biliyoruz. Her konuda desteğe hazırız” dedi 

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş, Mart ayında düzenlenen olağan genel kurulda güven tazeleyen İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman’ı makamında ziyaret etti. 2020 yılında meydana gelen İzmir Depremi’nde yıkılan ve hasar gören binalar, akabinde yapılan çalışmalarla ilgili geniş kapsamlı değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, sektöre dair görüş alışverişi sağlandı.

BAŞKAN KELEŞ: ACINIZI EN İYİ ANLAYAN ŞEHİRİZ

Başkan Keleş’i samimi bir ortamda ağırlayan Başkan Kahraman, nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederken, görüşmenin sektör adına çok verimli ve değerli olduğunu ifade etti. Başkan Keleş ise ziyarette yaptığı konuşmasında, önemli noktalara vurgu yaptı. 1999 Marmara Depremi’nin merkez üssü olan Kocaeli’nin müteahhitleri olarak yaşanan acıyı derinden hissettiklerini ifade eden Başkan Keleş, “Kocaeli olarak acınızı en iyi anlayan şehiriz. Acımız ortak, hislerimiz ortak.

‘HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ’

Kocaelili müteahhitler olarak, bu süreçten sonra üstlendiğiniz sorumlulukları da çok iyi biliyoruz. Müteahhitlik mesleği sadece sektörün değil, toplumun da çimentosu, birleştirici unsurudur. Yıkılan binaların yerinde yeniden hayat kuracak olanlar yine bizleriz. Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve yönetimim olarak bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, her konuda desteğe hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

KOCAELİ MÜTEAHİTLER BİRLİĞİ BAŞKANI

OĞUZHAN KELEŞ

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.