BAŞKAN ÖZLÜ: BAŞİSKELE'DE BİRLİKTE VARIZ

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürerek hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

SİYASET Yayın: 01 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 01.10.2021 23:56:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele’nin gelişimi ve geleceği için gece gündüz demeden çalışan Başkan Özlü, katılımcı belediyecilik, ortak yönetim anlayışıyla komşularıyla istişare ediyor. Bu kapsamda Başkan M. Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ile birlikte son olarak Damlar Naturalis Villaları sakinleriyle bir araya geldi. Site yöneticileri ve sakinleriyle sıcak ve samimi bir ortamda geçekleştirilen toplantıda bölgede yapılan hizmetler başta olmak üzere ilçeye kazandırılan eserler ve yapılan yeni projeler konuşuldu.

Site sakinlerinin istek, görüş ve önerilerinin de birinci ağızdan dinlendiği toplantıda, Başkan Özlü notlar alarak hemşehrilerinin sorunlarına süratle ve ortak çözüm üretti.

BAŞKAN ÖZLÜ: “İSTİŞARE KÜLTÜRÜMÜZÜ KENTİMİZE YAYACAĞIZ”

Belediye Başkanı M.Yasin Özlü, Başiskeleli komşularıyla bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu söyleyerek, “Bu akşam Naturalis Villaları’nda yaşayan komşularımızla bir araya geldik. Bu bölgede ve ilçemiz genelinde yaptığımız işleri ve hayata geçirdiğimiz projeleri kendilerine anlattık, talep ve önerilerini dinledik. Katılımcı belediyecilik ve ortak yönetim anlayışımızla komşularımızla bir araya gelerek istişare kültürümüzü kentimize yayacağız. Hep birlikte ilçemizi yönetecek ve geleceğe taşıyacağız. Çünkü Başiskele’de birlikte varız, birlikte daha güçlüyüz." ifadelerini kullandı.

Başkan Özlü misafirperverlikleri dolayısıyla site yönetimi ve sakinlerine teşekkür ederek kapılarının her zaman komşularına açık olduğunu söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.