BAŞKAN ÖZLÜ BAŞİSKELE'NİN ULU ÇINARLARININ GÖLGESİNDE

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kentin ulu çınarlarını evlerinde ziyaret ederek büyüklerinin hayır dualarını almaya devam ediyor

SAĞLIK Yayın: 19 Ekim 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 19.10.2022 10:35:50
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskeleli hemşehrileriyle 7’den 77’ye herkes ile her fırsatta ve her ortamda bir araya gelen Başkan M. Yasin Özlü, hasta ve yaşlı ziyaretleriyle de büyüklerinin hal ve hatırlarını soruyor, büyüklerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda Başkan Özlü, son olarak Şehitekrem ve Kılıçaraslan Mahallesi’nde ikamet eden değerli büyükyüklerinin evlerine misafir oldu. Ziyaretlerde Başkan Özlü’ye AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, meclis üyeleri ve muhtarlar eşlik etti.

 

Ziyaretlerde ilçenin ulu çınarlarının hal ve hatırını soran, herhangi bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını birinci ağızdan dinleyen Başkan Özlü, büyüklerinin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda ekibine talimatlarda bulundu.

 

İlçede yaşayan büyüklerini baş tacı olarak gören Başkan Özlü, “Katılımcı Belediyecilik” anlayışıyla onların bilgi ve deneyimlerinden de faydalanarak istişarelerde de bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.