BAŞKAN ÖZLÜ: BAŞİSKELEMİZ'İ HEP BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYORUZ

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürerek Başiskeleli hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

SİYASET Yayın: 02 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 02.09.2021 14:12:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başiskele’nin gelişimi ve geleceği için gece gündüz demeden çalışan Başkan Özlü, katılımcı belediyecilik anlayışıyla her yaştan ve kesimden komşusuyla istişarelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, son olarak Damlar Mahallesi, Şehitekrem Mahallesi, Kılıçarslan Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelerek hem belediyenin ilçeye kazandırdığı ve yakın zamanda kazandıracağı hizmet, proje ve çalışmaları anlattı hem de vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinleyerek ortak çözümler üretti.

“BAŞİSKELEMİZ’DE GÜZEL BİRLİKTELİK VAR”

Başiskele halkının teveccühü ile Başiskele Belediye Başkanlığı görevine başladığından beri istişare kültürünü tüm ilçede yaygınlaştırarak devam ettiren Başkan M. Yasin Özlü mahalle ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Başiskelemiz’de güzel bir birliktelik, beraberlik ve bunun getirdiği bereket var. Bu gönülden birliktelikle ilçemize güzel işler kazandırıyoruz. Vatandaşlarımızla yüz yüze görüşerek, birinci ağızdan talep ve önerilerini dinliyoruz. Daha hızlı ve yerinde hizmetlere vesile olan bu görüşmelerle ilçemizi hep birlikte yönetiyoruz. Belediyemizin misyonuna ve vizyonuna uygun olarak katılımcı belediyecilik anlayışıyla ilçemizi hep birlikte geleceğe taşımak için büyük gayret gösteriyoruz. Mavi Yeşil Başiskelemiz, gelecek nesillerimize bırakacağımız en büyük miras olacak. Bu mirasa değer veren katkı sunan tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.