BAŞKAN ÖZLÜ:BÜYÜK BİR AŞKLA ÇALIŞIYORUZ

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yakından takip ediyor.

GÜNDEM Yayın: 18 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 18.10.2021 16:32:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başiskele’nin yaşam kalitesinin artırılması, vatandaşların daha yaşanabilir ve konforlu bir ortamda hayatlarını idame ettirebilmesi için yoğun tempoda, büyük bir aşk ve özveriyle çalışan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Yeniköy Merkez Mahallesi’ndeki yol çalışmalarını teknik ekibiyle birlikte inceledi. Komut Sokak’ta devam eden parke yol çalışmaları hakkında teknik ekibinden bilgiler alan Başkan Özlü, çalışan personellerle de sohbet ederek hasbihal etti.

DAHA MUTLU VE HUZURLU BAŞİSKELE       

Yol çalışmaları sırasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele’de ulaşımın en güzel, yüksek kalitede ve konforlu olması için yoğun tempoda çalıştıklarını vurgulayarak, “Başiskele Belediyesi olarak ilçemize yeni yatırımları ve projeleri kazandırmanın yanında temel belediyecilik çalışmalarını da aralıksız sürdürüyoruz. Alt ve üst yapı çalışmalarından temizlik işlerine, park ve bahçelerden kültür-sanata, sosyal hizmetlerden sportif faaliyetlere kadar her alanda vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Hemşehrilerimizin daha mutlu ve huzurlu bir şekilde Başiskelemiz’de yaşayabilmeleri için çalışmalarımızı durmaksızın büyük bir aşkla ve gayretle sürdüreceğiz.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.