BAŞKAN ÖZLÜ'DEN GENÇ KARDEŞLERİNE SÜRPRİZ

Başiskele Belediyesi'nin Genc-i Âlâ projesi kapsamında Tepecik Gençlik Kamp Merkezi'nde kampa giren gençlere Başiskele'nin Yasin Abisi, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü sürpriz yaptı.

YAŞAM Yayın: 19 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.07.2021 11:05:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele’nin eşsiz doğal güzellikleri arasında, Yuvacık Barajı’nın masmavi manzarasında Tepecik Mahallesi’nde misafirlerini ağırlayan Tepecik Gençlik Kamp Merkezi, kentin âlâ gençlerinr unutulmaz bir yaz kampı yaşatmaya devam ederken, bu hafta sonu kampa giren gençler sosyal medyadan paylaştıkları bir video ile Başkan Yasin Özlü'yü çay içmeye ve sohbete davet ettiler.

Sosyal medyadan gençlerin paylaşımını gören Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü gençlerin davetine kayıtsız kalmadı ve yaklaşık 1 saat içerisinde gençlerle Tepecik Gençlik Kamp Merkezi'nde buluştu.

Yasin abilerinini karşılarında gören geleceğin hazinesi gençler büyük bir mutluluk yaşadılar.

BAŞKAN ÖZLÜ: GENÇLERİMİZİN BİLGİ HAZİNELERİNDEN FAYDALANIYORUZ

Gençlerle samimi ve sıcak bir ortamda sohbet eden Başkan Özlü, yaptığı açıklamada genç kardeşleriyle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyerek, "Gençlerimiz bizim yönümüzü belirleyen gökteki birer yıldız, gideceğimiz limana bizi güvenle ulaştırabilecek deniz fenerleridir. Bugün de bize yol gösterdiler ve engin fikirlerinden yararlanma fırsatı bize verdiler. Bizi bu akşam davet ederek onların bilgi hazinelerinden istifade ettik. Tepecik Gençlik Kamp Merkezimizin ilk misafirlerini geçen hafta ağırlamıştık. Bu hafta sonu ikinci grubumuzu aldık. Gençlerimizden olumlu ve güzel dönüşler alıyoruz. Her türlü fiziksel ve zihinsel aktivitelerin yapıldığı kamp merkemizde her hafta bir grup gencimizi ağırlayacağız." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.