BAŞKAN ÖZLÜ “GÜZEL İŞLER” İÇİN HER AN SAHADA

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yakından takip etmeye devam ediyor.

YAŞAM Yayın: 20 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 20.05.2021 14:42:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele’de göreve başladığından beri ilçenin yaşam kalitesinin artırılması ve hemşehrilerinin daha yaşanabilir ve konforlu bir ortamda hayatlarını idame ettirebilmesi için yoğun tempoda, büyük bir aşkla ve özveriyle çalışan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde devam eden güzel işleri yerinde inceledi. İlçede geleceğin teminatı genç nesillere büyük değer veren Başkan M. Yasin Özlü, Başiskele’nin ilk halk kütüphanesinin inşaat çalışmalarını adım adım takip ediyor. Barbaros Mahallesi Semt Meydanı’nın yakınında bulunan İlke Sokak’ta yaklaşık 1000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Başiskele Halk Kütüphanesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların, özellikle gençlerin yoğun talepleri üzerine ilçenin en kalabalık nüfusuna sahip ve birçok mahallenin de kesişme noktası olan bir lokasyonda inşa edilen kütüphanede incelemelerde bulunan Başkan Özlü, yaptığı incelemeler sırasında yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Özlü daha sonra Serdar Mahallesi Selahaddin Eyyübi Caddesi’ndeki üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başiskele’nin en prestijli caddelerinden biri olacak olan Başiskele Belediyesi ve Kaymakamlığı önünden geçen Selahattin Eyyübi Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları tamamlanırken, orta refüj, kaldırım ve aydınlatma direkleri için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.