BAŞKAN ÖZLÜ HASTA VE YAŞLI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kentin ulu çınarlarını evlerinde ziyaret ederek onlara moral ve motivasyon sağlamaya, büyüklerinin hayır dualarını almaya devam ediyor

YAŞAM Yayın: 09 Kasım 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 09.11.2022 16:13:21
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Başkan M. Yasin Özlü, her fırsatta mahalle mahalle gezerek hasta ve yaşlı ziyaretleriyle büyüklerinin hal ve hatırlarını soruyor, sağlık durumları hakkında bilgiler alarak onların ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda Başkan Özlü, son olarak Sepetlipınar Mahallesi’nde ikamet eden değerli büyüklerinin evlerine misafir oldu. Ziyaretlerde Başkan Özlü’ye AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, meclis üyeleri ve mahalle muhtarı eşlik ettiler.

 

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde ilçenin ulu çınarlarının herhangi bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını birinci ağızdan dinleyen Başkan Özlü, büyüklerinin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda ekibine talimatlarda bulundu.

 

İlçede yaşayan büyüklerini baş tacı olarak gören Başkan Özlü, “Katılımcı Belediyecilik” anlayışıyla kentin görmüş geçirmiş ulu çınarlarının bilgi ve deneyimlerinden de faydalanarak istişarelerde de bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.