BAŞKAN ÖZLÜ HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs dolayısıyla yayınladığı 1 Temmuz Normalleşme kararları sonrası kısıtlamasız ilk pazar gününü hemşerileriyle geçirdi.

YAŞAM Yayın: 05 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.07.2021 13:11:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Koronavirüs vakasının ülkemizde ilk kez görüldüğü Mart 2019’dan beri yaklaşık 13 aydır uygulanan hafta sonu kısıtlamalarının sona erdiği ilk Pazar gününde Başiskeleli vatandaşlar kendini dışarı attı. Koronavirüs salgınına rağmen her fırsatta sık sık Başiskeleli komşularıyla bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, bu kısıtlamasız ilk Pazar gününde hemşehrileriyle hasret giderdi.

 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN HEMŞEHRİLERİNE KURABİYE VE ÇAY İKRAMI

 

Komşularının istek, öneri ve görüşlerini yüz yüze birinci ağızdan alarak katılımcı belediyecilik anlayışıyla Başiskele’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefleyen Başkan Özlü, çözüm odaklı hizmetleri ve güzel işleri kente kazandırıyor. Esnaf ve mahalle ziyaretleriyle komşularından büyük beğeni ve takdir toplayan Başkan Özlü son olarak Bahçecik Semt Meydanı’nda kısıtlamasız ilk Pazar gününü ve güzel havayı fırsata çeviren hemşehrilerine bir sürpriz yaptı. Çalışkanlığı, enerjisi, tevazu ve samimiyetiyle herkes tarafından sevilen genç Başkan M. Yasin Özlü, bizzat kendi elleriyle meydandaki komşularına kurabiye ve çay ikram etti. Özlü, komşularıyla sıcak ve samimi ortamda hep birlikte çay içerek hasbihal etti. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün hizmetlerinden, samimiyetinden, tevazusundan ve gayretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Başiskeleliler, kendilerine ve ekibine çok teşekkür ettiler.

 

HEMŞEHRİLERİNİN EN MUTLU GÜNLERİNE ŞAHİTLİK EDİYOR

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 1 Temmuz Normalleşme kararları sonrası kısıtlamasız ilk pazar gününde evlenen genç çiftlerin en mutlu günlerine de şahitlik etti. 1 Haziran’dan itibaren başlayan “Kademeli Normalleşme” süreciyle birlikte yoğun bir şekilde başlayan düğün ve nikah törenlerinde hemşehrilerini yalnız bırakmayan Başkan Özlü, kısıtlamasız ilk Pazar gününde evlenen Melike ve Ömer, İlayda ve Selim çiftlerinin nikahlarını kıyarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.