BAŞKAN ÖZLÜ HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçede vatandaşlara 7 gün 24 saat hizmet veren esnaf hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor.

YAŞAM Yayın: 16 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 16.08.2021 11:08:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Esnafın her zaman yanında olan Başkan Özlü, bu kez Yeşilyurt Mahallesi esnafı ile düzenlediği bir programda bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

 

ESNAFIN GÖRÜŞ VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Başiskele’yi ortak yönetim anlayışıyla güzelleştirmek için büyük çaba gösteren Başiskele’nin hizmetkârı Başkan Özlü, Yeşilyurt Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltı programında esnafla buluştu. Mahallede yapılan işler ve yapılması planlanan projeler hakkında esnafa bilgiler veren Özlü, bir yandan da esnafın görüş ve taleplerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

 

MEVCUT PAZARI VE YAPIMI DEVAM EDEN PAZAR ALANINI ZİYARET ETTİ

 

Kahvaltının ardından hali hazırda yapımı devam eden Yeşilyurt Mahallesi Kapalı Pazar alanındaki çalışmaları Mahalle Muhtarı Nihat Karaaslaner ve ilgili ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Başkan Özlü, sıcak havalara rağmen yoğun tempoda çalışan mesai arkadaşlarına kolaylıklar diledi. Çalışmalar hakkında yetkili ekibinden brifing alan Başkan Özlü, daha sonra kapalı pazar alanına taşınması planlanan ve Cuma günleri kurulan mevcut Yeşilyurt Mahallesi Semt Pazarı’nı ziyaret ederek pazar esnafına hayırlı ve bereketli işler diledi, alışveriş yapan hemşehrileriyle sohbet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.