BAŞKAN ÖZLÜ HER ZAMAN KOMŞULARIMIZIN YANINDAYIZ

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürerek hemşehrileriyle kentin geleceği adına istişarelerine devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 15 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 15.10.2021 15:33:32
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Başiskele’nin gelişimi, değişimi ve geleceği için gece gündüz demeden çalışan Başkan Özlü, katılımcı belediyecilik, ortak yönetim ve ortak çözüm anlayışıyla komşularıyla istişare ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Özlü, Döngel Mahallesi’ndeki hemşehrileriyle bir araya geldi. 7’den 77’ye her kesimden komşusuyla her fırsatta hasbihal eden Başkan Özlü, mahallenin büyüklerini evlerinde ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçekleşen ziyarette, büyükleriyle hasbihal etti ve hal hatırlarını sordu. Hemşehrilerinin istek, görüş ve önerilerini de birinci ağızdan dinleyen Özlü, büyüklerin sorunlarına süratle ve ortak çözüm üretti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.