BAŞKAN ÖZLÜ HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Başiskele Belediyesi, her eğitim ve öğretim yılında olduğu gibi 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda da kentteki ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında oluyor.

GÜNDEM Yayın: 10 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 10.09.2021 17:45:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başiskele’de eğitime ve geleceğin mimarı öğrencilere büyük değer veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kardeşlerine eğitim alanında da destek veriyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayatın her alanında vatandaşlara gönülden hizmet eden Başiskele Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak amacıyla yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye ve okul kıyafeti yardımında bulundu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımları okullar açılmadan teslim edildi.

BAŞKAN ÖZLÜ: “EĞİTİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR”

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, her zaman geleceğin hazinesi olan çocukların yanında olduklarını vurgulayarak şunu kaydetti:

“Başiskelemiz’de eğitime, çocuklarımıza ve öğrenci kardeşlerimize destek vererek onların yanında oluyoruz. Her yıl olduğu gibi bu eğitim ve öğretim yılında da ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize kırtasiye ve okul kıyafeti yardımında bulunarak, eğitime yüzde 100 destek vermeye gayret ediyoruz. Eğitim alanında yapılan ve özellikle de öğrencilerimize yönelik sağladığımız her türlü desteği ilçemizin ve ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olarak görüyoruz. Çünkü bizler geleceğin gençlerin elleri üzerinde yükseleceğini biliyoruz. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar diliyorum.” 

ÖĞRENCİ VE VELİLERDEN BAŞKAN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR

Başiskele Belediyesi’nin eğitim desteğiyle okullarına mutlu başlayan öğrenciler ve velileri, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.