BAŞKAN ÖZLÜ İLE VEKİL ÇAKIR’IN BAŞİSKELE TURU

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’a ilçede yapılan projeler hakkında bilgi verdi.

SİYASET Yayın: 24 Ağustos 2021 - Salı - Güncelleme: 24.08.2021 16:50:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DETAYLI BİLGİ VERİLDİ

Milletvekili Sami Çakır’a Başiskele ziyareti esnasında AK Parti Başiskele İlçe Başkanı ve yönetimi de eşlik etti. Gece gündüz demeden Başiskele’nin dört bir köşesinde yaptığı ve yapmayı planladığı eserleri Sami Çakır ile yerinde inceleyen Başkan Özlü, projeler hakkında Çakır’a bilgiler aktardı.

YEŞİLYURT ZİYARETİ

Başkan M. Yasin Özlü, Sami Çakır ve beraberindeki heyet Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımına başlanan gençlik merkezi ve yakın zamanda tamamlanarak hizmete açılacak olan Yeşilyurt Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nı ziyaret ettiler. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yeşilyurt’un ardından heyet, Barbaros Mahallesi’nde yapımı devam eden halk kütüphanesine, Serdar Mahallesi’nde bulunan çocuk kütüphanesine ve vatandaşların yeşillikler arasında aileleriyle keyifli vakit geçirdiği Döngel Vadisi Millet Bahçesi’ni ziyaret etti. İncelemelerin ardından Sami Çakır, Başiskele’ye böylesi güzel eserleri kazandıran başta Başkan M. Yasin Özlü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.