BAŞKAN ÖZLÜ İSTİŞARE KÜLTÜRÜNÜ BAŞİSKELE'DE YAYGINLAŞTIRIYOR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, katılımcı belediyecilik anlayışıyla hemşehrileriyle bir araya gelerek mahalle mahalle istişare toplantıları yapacak.

SİYASET Yayın: 28 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 28.07.2021 13:16:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Koronavirüs salgını dolayısıyla Başiskeleli komşularından özellikle de ilçenin kanaat önderi yaşlılar ile yüz yüze görüşemeyen Başkan Özlü, ilk mahalle ziyaretini Havuzlubahçe Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Başkan Özlü’ye mahalle ziyaretinde Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve Havuzlubahçe Mahalle Muhtarı Hakan Bayhan eşlik etti. İlçede ortak çözüm, ortak yönetim ve katılımcı belediyecilik anlayışını her zaman ön planda tutan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, her bir mahallenin değişimi ve gelişimi için hemşehrileriyle bir araya gelerek istişare kültürünü yayıyor.

BAŞKAN ÖZLÜ HEMŞEHRİLERİYLE HASRET GİDERDİ

Beraberindeki heyet ile birlikte Havuzlubahçe Mahallesi’ni sokak sokak dolaşan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, mahallenin kanaat önderi büyükleri başta olmak üzere komşularının evlerini ziyaret ederek gönül hanelerine misafir oldu ve hemşehrileriyle hasret giderdi. Mahallenin büyüklerinden Yılmaz Namlı, Süleyman Özler, Maksut Çavuşoğlu ve Rıza Ar’ı ziyaret eden Başkan Özlü, büyükleriyle hem hasbihal etti hem de ilçenin geleceği ile ilgili istişarelerde bulundu. Kirazlıkent Sitesi sakinleriyle de bir araya gelen Özlü, komşularının istek, talep ve önerilerini birinci ağızdan dinledi ve notlar aldı.

Başkan M. Yasin Özlü’nün ziyaretinden dolayı çok memnun kaldıklarını dile getiren mahalle sakinleri, Özlü ve ekibine güzel işlerinde kolaylıklar ve başarılar dilediler.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.