BAŞKAN ÖZLÜ’NÜN NEŞESİ YERİNDE

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Altınkent Gençlik Merkezi ziyaretinde gençler ile beraber eğlenceli vakit geçirdi.

YAŞAM Yayın: 19 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 19.08.2021 10:18:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

GENÇLER İLE BULUŞTU

 

Çocuklar ve gençler için yaptığı birçok proje ve etkinlik ile adından sıkça söz ettiren Kocaeli’nin en genç ve dinamik belediye başkanı olarak dikkatleri üzerine çeken Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, her fırsatta geleceğin hazinesi çocuklar ve gençler ile buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Altınkent Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Özlü, burada gençler ile bir araya gelerek hem sohbet etti hem de çeşitli aktivitelerle hoş vakit geçirdi.

 

BAŞKANDAN MİNİ KONSER

 

Başiskele Belediyesi tarafından birçok branşta ücretsiz verilen müzik eğitimlerinin verildiği ve geleceğin müzisyenlerinin yetiştirildiği gençlik merkezinde enstrümanlar çalan yetenekli gençleri dinleyen Başkan Özlü, daha sonra sazı eline aldı. Öğrencilere mini bir konser vererek müzikteki yeteneğini de sergileyen Özlü, keyifli ve eğlenceli anlar yaşadı.

 

MASA TENİSİ OYNADI

 

Genç ve dinamik başkan, spor aktivitelerinde de yeteneklerini Altınkent Gençlik Merkezi’nde de sergiledi. Masa tenisi karşılaşması yapan kardeşlerinin yanına giderek sohbet eden Başkan Özlü, gençlerle masa tenisi oynadı. Kardeşleriyle eğlenceli vakitler geçiren Özlü’nün mutluluğu gözlerinden okundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.