BAŞKAN ÖZLÜ'NÜN YOĞUN HAFTA SONU MESAİSİ

Başiskele’nin geleceği için büyük bir fedakârlıkla dur durak demeden çalışan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, bu hafta sonunu da yoğun tempoda geçirdi.

YAŞAM Yayın: 26 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 26.07.2022 11:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

DAMLAR VADİSİ MİLLET BAHÇESİ’NDE SABAH YÜRÜYÜŞÜ

Başiskeleli hemşehrileriyle her fırsatta bir araya gelen Başkan M. Yasin Özlü, hafta sonu mesaisine Cumartesi sabahı Damlar Vadisi Millet Bahçesi’nde başladı. Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği’nin millet bahçesindeki sabah yürüyüşüne katılım gösteren Başkan Özlü, hemşehrileriyle keyifli bir yürüyüş yaptı. Damlar Vadisi Millet Bahçesi’nin doğal güzelliklerinde ve temiz havasında sabah yürüyüşü yapan katılımcılar hem spor yaptılar hem de birbirleriyle hoşsohbetler ederek birbirleriyle kaynaştılar.

MUSTAFA ÇAKIR MİLLET BAHÇESİ’NDE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Mavi Yeşil Başiskele’nin yeşiline ve doğal güzelliklerine değer katan hizmetlerle büyük takdir toplayan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, belediyenin tamamen kendi imkânlarıyla ilçeye kazandırdığı kentin ilk millet bahçesi Mustafa Çakır Millet Bahçesi’nde hemşehrileriyle hasbihal etti. Döngel Vadisi boyunca uzanan millet bahçesinde incelemelerde bulunan Başkan Özlü, güzel havaları fırsata çevirerek piknik yapan Başiskeleli komşularıyla sohbet etti. İlçede yapılan güzel işler dolayısıyla hemşehrilerinden takdir toplayan Özlü, komşularının istek, talep ve önerilerini de birinci ağızdan dinleyerek istişarelerini sürdürdü.

ÇALIŞMALARI YAKINDAN İNCELEDİ

Başiskele’deki her bir çalışmayı yakından takip eden Başkan M. Yasin Özlü, Barbaros Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledikten sonra Damlar Vadisi Millet Bahçesi’ne geçerek burada yapımı devam eden işleri de takip etti.  Çalışmalar hakkında teknik ekibinden bilgiler alan Başkan Özlü, millet bahçesinde piknik yapan hemşehrileriyle hasbihal etmeyi ihmal etmedi.

KİTAPHANE’Yİ ZİYARET ETTİ

Başiskele’nin ilk halk kütüphanesini ilçeye kazandırarak kitapseverlerin gönlünü fetheden Başkan M. Yasin Özlü, Pazar gününü kitap okumak ve araştırma yapmak için Kitaphane’de geçiren genç kardeşlerine zihin açıklığı diledi. Modern ve nezih ortamda kitaplarını huzurla okuyan, derslerini yapan gençler bu güzel eser için Yasin abilerine teşekkür etti.

EVLENEN ÇİFTLERİ DE YALNIZ BIRAKMADI

Başiskeleli komşularının en mutlu günlerinde her zaman yanında olmaya ve onlara destek vermeye büyük özen gösteren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, bu hafta sonu 6 düğün cemiyetine katılım gösterdi.

Hemşehrilerinin düğün cemiyeti davetlerine icabet eden Başkan Özlü, Ebru ve Eren, Akgül ve Birol, Nagihan ve Ömer Faruk, Meryem ve İbrahim, Büşra ve Abdulkadir, Miraç ve Sadık çiftlerinin en mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.