BAŞKAN ÖZLÜ SAHADA İNCELEMELERDE BULUNDU

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yakından takip etmeye devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 05 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 05.08.2021 12:34:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başiskele’nin yaşam kalitesinin artırılması, hemşehrilerinin daha yaşanabilir ve konforlu bir ortamda hayatlarını idame ettirebilmesi için yoğun tempoda, büyük bir aşkla ve özveriyle çalışan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

ELEKTRİK KABLOLARI YER ALTINA ALINIYOR

İlçede elektrik kullanım potansiyelini güçlendirmek, daha güvenli hale getirmek ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla elektrik kabloları yer altına alınıyor. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün girişimiyle elektrik dağıtım şirketi tarafından Barbaros Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özlü, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DA DEVAM EDİYOR

Ulaşım ağı gün geçtikçe artan Başiskele’de yolların güvenliği ve konforu da attırılıyor. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı ve özverili çalışmaları sıcak yaz günlerine rağmen tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Ovacık Mahallesi Cevher ve Akçakoca Sokak’ta sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, Serdar Mahallesi ve Aydınkent Mahallesi’ne sınır olan 10. Ada Sokak’ta parke yol çalışması gerçekleştirdi. Başkan M. Yasin Özlü de çalışmaları yakından takip etti, ilgili müdürlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN ÖZLÜ: DOĞAL GÜZELLİKLERİMİZİ KORUYARAK MODERNLEŞİYORUZ

Başkan Özlü incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Doğaya saygılı kentleşme ve modernleşme çalışmalarımızı güzel Başiskelemiz’de tüm ekibimizin özverili gayretiyle sürdürüyoruz. İlçemizin dört bir köşesinde yaz aylarının en sıcak günlerinde hemşehrilerimizin refahı ve huzuru için, daha yaşanabilir bir Başiskele için kent estetiğine uygun doğal güzelliklerimizi muhafaza ederek modernleşme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Zamanla yıpranan ve eskiyen yollarımızı yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken, enerji nakil hatlarımızı yer altına alma çalışmalarına başladık. İlçemizde görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve elektrik iletimini cadde ve sokakların üzerlerinde bulunan ve çirkin bir görüntü sergileyen beton ve demir direkler ortadan kalkacak. Çalışmalardan dolayı geçici rahatsızlık verdiğimiz hemşehrilerimize anlayışları için teşekkür ediyorum. Başiskelemiz’in gelişimi, değişimi ve geleceği için emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.