BAŞKAN ÖZLÜ’YE AK PARTİ’DEN ZİYARET

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’yü ziyaret etti.

SİYASET Yayın: 19 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 19.08.2021 11:01:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ile birlikte Başiskele Belediyesi Hizmet Binası’na gelen Milletvekili Ahmet Zenbilci’yi Başkan M. Yasin Özlü karşıladı.

 

İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

 

İlk olarak başkanlık makamına çıkan heyet, burada kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra AK Parti belediye meclis üyelerinin de katılım gösterdiği istişare toplantısına geçildi. Başkan M. Yasin Özlü, görev süresi boyunca Başiskele’de yapılan ve yapımına başlanan projelerle ilgili olarak bilgiler aktardı. Seçim beyannamesinde yer alan projeleri tek tek hayata geçirdiklerini vurgulayan Özlü, kentin geleceğine yatırım yaparak Başiskele’yi hep birlikte kalkındırdıklarını söyledi.

 

ZENBİLCİ’DEN TEBRİK

 

Yapılan çalışmaların vatandaşın gönlüne dokunan, ilçeyi geleceğe hazırlayacak projeler olduğunu belirten Ahmet Zenbilci, Başiskele’de yaptığı güzel işler dolayısıyla Başkan Özlü ve ekibini tebrik etti. Başkan Özlü de ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ahmet Zenbilci’ye bir tablo takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.