BAŞKİM MEZUNLARI İSTİHDAMA HAZIR

Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM) tarafından açılan Bilgisayar İşletmenliği kursu mezunlarını verdi.

GÜNDEM Yayın: 25 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 25.08.2021 22:37:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

BAŞKİM ARACI OLUYOR

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün talimatıyla seçimden hemen sonra kurulan Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM), işveren ve iş arayanların ortak noktası haline geldi. İŞKUR ile işbirliği içerisinde çalışan BAŞKİM’e hem iş arayanlar hem de işverenler başvuruda bulunuyor. Aynı kriterlerin karşılanması durumunda ise taraflar görüştürülerek istihdam sağlanmış oluyor.

254 FİRMA, 891 İSTİHDAM

İş birliği yaptığı firmaların talepleri doğrultusunda meslek edindirme kursları açan BAŞKİM, kurs sonunda yapılan sınav sonrası başarılı olan kursiyerleri istihdama hazır hale getiriyor. Hali hazırda 254 firmaya iş gücü sağlayan BAŞKİM, bugüne kadar toplamda 891 kişiyi iş sahibi yaptı.

KURSİYERLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKİM tarafından açılan kurslardan biri olan Bilgisayar İşletmeni (operatörlüğü) kursunda toplamda 163 saat eğitim görerek mezun olan kursiyerler Başkan M. Yasin Özlü’ye ziyaret gerçekleştirdi. BAŞKİM sayesinde meslek öğrenip ve tecrübe edindiklerini dile getiren kursiyerler, bu imkanı kendilerine sağlayan Başkan Özlü’ye teşekkür ettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.