BATTAL GAZİ SOKAK PARKI ŞEKİLLENİYOR

Başiskele Belediyesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı ve zinde bir hayat sürebilmesi için kent genelinde yeni spor ve oyun parkları yapmaya devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 21 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 21.09.2021 08:53:11
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Kentin her bir mahallesinde 7’den 70’e herkese uygun sosyal yaşam alanları oluşturan Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Yeşilyurt Mahallesi Battal Gazi Sokak Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 

YAKLAŞIK 800 METREKARE

Toplamda yaklaşık 800 metrekarelik alan üzerine yapılan Başiskele’nin yeni parkında, 90 metrekare kauçuk zemin üzerine 2 kuleli oyun grubu, salıncak ve tahterevalli konuldu. Parka ayrıca 200 metrekare voleybol sahası da yapıldı. Zemini ve boyası hazır hale getirilen sahanın tel çitleri de yakın zamanda yapılacak. 

PEYZAJ ÇALIŞMALARI 

Başiskele’nin doğasına uygun olarak yapılan parkın çimlendirme, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları için ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çocuklar kadar yetişkinlerin de dinlenme noktası olacak parka kent mobilyaları da yerleştirilerek bölge halkının hizmetine sunulacak.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.