BEKLENEN KURSLAR ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR

Başiskele Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla komşularının kişisel gelişimi ve hobilerini gerçekleştirebilmesi adına talepler doğrultusunda belediye bağlı semt konaklarında çeşitli el becerileri ve meslek kursları branşlarında eğitimler verecek.

KÜLTÜR Yayın: 13 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 13.09.2021 14:51:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HOBİ KURSLARI

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen, kadınların el becerilerini geliştirip mesleğe dönüştürerek ev ekonomisine katkı sağlamasına imkan sunan hobi kursları için kayıtlar başlıyor. Başiskele Halk Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürütülen kurslar sayesinde hobilerini gerçekleştirme fırsatı bulan Başiskeleli kadınlar, boş vakitlerini kaliteli bir biçimde değerlendirirken bir yandan da sosyalleşme fırsatı buluyor.

BİRÇOK ALANDA EĞİTİM

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi görmesi beklenen hobi kurslarında; dikiş, el nakışı, makine nakışı, kişisel gelişim, Kuran'ı Kerim, iğne oyası, okuma-yazma, ahşap boyama, deri çanta dikimi, takı ve daha birçok alanda eğitimler verilecek. Kayıtların bu ay içerisinde toplanmasının ardından talepler doğrultusunda programını belirleyecek olan Semt Konaklarında eğitimlerin ekim ayı itibariyle başlaması planlanıyor.

Kurslar ve kayıt işlemleri hakkında bilgi almak için 0262 310 13 37 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.