BEYOĞLU VE KİRAZLI BAHÇE CADDELERİNDE İŞLEM TAMA

Başiskele’de kent içi trafiği daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında iki cadde daha asfaltla kaplandı.

Yayın: 28 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 28.09.2021 11:55:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Vatandaşların talepleri, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün girişimleriyle Yeniköy Merkez Mahallesi’nde Beyoğlu ve Kirazlıbahçe Caddeleri’nin alt ve üst yapısını yenileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenilendi. Her iki caddede de yağmur suyu hattı imalatı, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını gerçekleştiren belediye ekipleri, son olarak yol çizgilerini de çekerek yolu hem trafik akışı için daha güvenli hem de yola estetik bir görünüm kazandırdılar.

DEĞİRMENDERE KÖPRÜSÜ YENİLENDİ

Kirazlıbahçe ve Beyoğlu Caddeleri’ni birbirine bağlayan kullanım ömrünü tamamlayarak yıkılan Değirmendere Köprüsü yerine dört şeritli yeni köprü yapıldı.

KOLAY VE KONFORLU ULAŞIM AĞI

Yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğundaki Kirazlıbahçe ve Beyoğlu Caddeleri’nin alt ve üst yapısını tamamen yenileyen Büyükşehir Belediyesi, her iki caddede de 6 bin ton asfalt serimi, 2 bin 700 metre de yağmur suyu hattı gerçekleştirdi. Caddelerin tretuvar kaldırım imalatları da yapılarak yayalar de için güvenli ve konforlu hale getirildi.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de ilçeye büyük ve değerli yatırımlar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve ekibine teşekkür ederek Kocaeli’de yaptığı tüm hizmetler dolayısıyla kolaylıklar ve başarılar diledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.