BU İSTASYON BAŞİSKELE'YE TASARRUF SAĞLAYACAK

Başiskele’de “Sıfır Atık Sefeberliği”ne, ilçenin temizliğine ve tasarrufa büyük önem veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla yapılan Katı Atık Aktarma İstasyonu inşaatı tamamlandı.

GÜNDEM Yayın: 27 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 27.05.2021 20:00:21
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskele’nin Ovacık Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü Yerleşkesi'nde 2020 yılının Aralık ayında inşasına başlanan Katı Atık Aktarma İstasyonu ve Atık Ayrıştırma Tesisi faaliyete geçtiğinde Başiskele’de büyük bir tasarruf sağlanacak ve kamu kaynakları en verimli şekilde kullanılacak. 

“Daha Temiz Başiskele” şiarıyla temizlik işlerinin daha süratli yapılmasına olanak sağlayacak olan tesis, Başiskele Belediyesi’nin güzel işlerinde hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlanarak iş verimliliği arttırılmış olacak. Aynı zamanda da; araçlar daha az yol yaptığı için amortisman giderleri de minimum düzeye çekilmiş olacak.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.