BU KÜTÜPHANE BAŞKA KÜTÜPHANE

Başiskele’nin ilk halk kütüphanesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

KÜLTÜR Yayın: 24 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 24.09.2021 21:32:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İLÇENİN GELİŞİMİNE KATKI SUNACAK

Geleceğin hazinesi çocuklarımız ve gençlerimiz için tüm imkanları seferber eden Başiskele Belediyesi’nin genç ve dinamik başkanı M. Yasin Özlü, ilçenin geleceğine yönelik projelerini tek tek hayata geçiriyor. Bu projelerden biri olan ve inşaası devam eden Başiskele Halk Kütüphanesi; ilçenin sosyal, kültürel ve eğitim alanında gelişimine katkı sunacak.

DIŞ CEPHE GİYDİRİLİYOR

Barbaros Mahallesi İlke Sokak üzerinde 1000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Başiskele Halk Kütüphanesi, sahip olduğu sosyal alanları ve estetik mimarisiyle gençler için bir çekim noktası olacağı gibi, kente güzellik de katacak. Bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanan kütüphanede çalışmalar aralıksız sürerken, binanın dış cephe giydirmeleri yapılmaya başlandı.

KAHVE EŞLİĞİNDE

Başiskelelilerin keyifli ve verimli vakit geçirebileceği kütüphanenin içerisinde özel kitap koleksiyonları ve e-kitap arşivleri bulunacak olup, 92 metrekarelik okuma salonu, 123 metrekarelik kitap koleksiyonu alanı, 1. katta 115 metrekarelik serbest çalışma alanı da yer alacak. Ayrıca kitapseverler 100 metrekarelik kafeteryada çay ve kahve eşliğinde veya binanın dış tarafında veranda da yapılacak olan halk kütüphanesinde açık havada kitap okuma keyfini sürebilecekler.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.