BU ŞEHRİN SESLERİ BAŞİSKELE'DE SAHNE ALIYOR

Başiskele Belediyesi, 2021 Yılı Yaz Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Bu Şehrin Sesleri” etkinliğiyle yerel ses sanatçılarını sahneye çıkarıyor.

SANAT Yayın: 12 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 12.07.2021 12:18:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başiskele’de kültür-sanat etkinlikleriyle vatandaşların yanında olmaya devam eden Başiskele Belediyesi, Koronavirüs salgını dolayısıyla zor günler geçiren yerel müzisyenlere sahneye çıkma imkânı sunarak destek oluyor. Kocaeli’nin başarılı yerel ses sanatçılarını, “Bu Şehrin Sesleri” etkinliğiyle müzikseverlerle buluşturan Başiskele Belediyesi, Cumartesi gecesi ilki gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara unutulmaz bir yaz gecesi daha yaşattı. Başiskele Sahili’nde kurulan sahnede yerel ses sanatçısı Deniz Mafizer ve orkestrası canlı performans gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Başiskeleliler, Deniz Mazifer’in şarkılarıyla coştular. Yaklaşık bir saat boyunca izleyicileri eğlendiren başarılı ses sanatçısı ve orkestrası, programa katılanlardan büyük beğeni ve alkış topladı.

 

Program sonunda yerel ses sanatçılarına sahne alma imkânı verdiği için Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye çok minnettar olduklarını söyleyen Deniz Mazifer, programa katılan herkese teşekkür etti. Çeşitli nedenlerle programa katılamayan vatandaşları da unutmayan Başiskele Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, bu güzel canlı performansı Youtube kanalından canlı olarak yayınlayarak tüm müzikseverlerin beğenisine sundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.