BÜYÜKAKIN VE AYGÜN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Her fırsatta halkla iç içe olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte vatandaşları ziyaret etti.

GÜNDEM Yayın: 01 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.07.2021 14:30:34
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe halkı ile sık sık bir araya gelerek onların yanında olmaya özen gösteriyor. Derincelilerle bir araya gelmeye büyük önem veren Başkan Aygün, bu kez ilçeye bir ziyaret gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat mensupları ile birlikte birlikte İkindi Namazı'nın ardından ilçe merkezinde yer alan Hasır Çay Evi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Derince ve Kocaeli genelinde hayata geçen projelerin konuşulduğu yerel ve ulusal gündeme dair konuların da istişare edildiği görüşmede bir kez daha gönül köprüleri kurulmuş oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.