BÜYÜKŞEHİR GELENEĞİ BOZMADI

Başkan Büyükakın’ın talimatıyla Büyükşehir ile iş yapan esnaf, tüccar ve firmalara Ramazan Bayramı öncesinde 150 milyon TL ödeme yapıldı

EKONOMİ Yayın: 28 Nisan 2022 - Perşembe - Güncelleme: 28.04.2022 20:53:08
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ramazan Bayramı öncesinde kent esnafını sevindirdi. Geleneği bozmayan Başkan Büyükakın, bayram öncesinde Büyükşehir Belediyesi’nden alacağı olan kent esnafına 150 milyon TL ödeme yapılması talimatını verdi. Böylece Ramazan Bayramı öncesinde kent esnafının yüzü güldü, piyasaya canlılık geldi.

ESNAFA VE ŞEHRE CAN SUYU

Kocaeli’de artık geleneksel hale gelen bayram öncesi ödemeleri devam ediyor.  Başkan Büyükakın, Büyükşehir’e iş yapan esnaf, tüccar ve firmaların bayram öncesinde hesaplarına alacakları olan 150 milyon TL’nin yatırılması talimatını verdi.  “Kent halkımızı, esnafımızı asla yalnız bırakmayacağız” diyen Başkan Büyükakın’ın talimatıyla Büyükşehir, bayram öncesinde esnafa ve kente can suyu verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.