ÇINAR ALP 58 GÜN SONRA YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Başiskele Yuvacık Fatih Mahallesinde ikamet eden Perçem çiftinin üçüz bebeklerinden biri olan Çınar Alp, 58 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

ASAYİŞ Yayın: 08 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 08.06.2021 15:28:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Alınan bilgiye göre Başiskele Yukarı Yuvacık Fatih Mahallesi Hürler Caddesi adresinde ikamet eden Grafiker Adem Perçem ile Arzu Perçem çiftinin 10 Nisan’da Kerem, Kutay ve Çınar Alp Perçem ismini verdikleri üçüz bebekleri dünyaya geldi. Üçüz kardeşlerden Kerem ve Kutay yaklaşık 40 gün süren tedavinin ardından hastaneden taburcu edilirken sağlık durumlarının iyi oldukları öğrenildi.
 
Üçüz kardeşlerden Çınar Alp ise enfeksiyon nedeniyle 58 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Çınar Alp’in acı haberi ailesini ve akrabalarını derinden üzdü. Yaşamını yitiren Çınar Alp'in cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek Fatih Mezarlığında toprağa verildi. Ayrıca Perçem çiftinin 5 yaşında Ege Perçem isminde bir çocukları daha olduğu öğrenildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.