ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde kaldırım ve orta refüjlerdeki bordür taşlarını boyama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

YAŞAM Yayın: 17 Ağustos 2021 - Salı - Güncelleme: 17.08.2021 13:44:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediyesi ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol güzergâhları başta olmak üzere kentin muhtelif yerlerindeki kaldırım ve orta refüjlerdeki bordür taşlarını sarı renge boyayarak hem trafik güvenliğini hem de kente estetik bir görünüm kazandırıyor.

 

Kış aylarında yağmur ve çamurdan, yazın ise sıcaklardan etkilenerek boyaları silinen bordür taşları Başiskele genelinde yürütülen çalışmalarla tekrar boyanarak yenileniyor. Bu kapsamda son olarak Barbaros Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi’nin kaldırım bordürleri boyandı. Sarı renkte boyanan bordürler, araç sürücüleri ve yayalar için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların daha güzel ve estetik bir görüntü kazanmasını sağlıyor.

 

Yayaların ve araç sürücülerinin güvenle ulaşımlarını sağlayabilmeleri için çok önemli bir çalışma olan bordür boyama çalışmaları sayesinde özellikle gece vakitlerinde araç sürücülerine daha rahat sürüş imkânı sunuluyor ve ilçede oluşabilecek muhtemel kazaların önüne de geçiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.