ÇAYLAR ELLİBEŞ'TEN

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yeni normalleşme kararlarından sonra ilk ziyareti kahvehanelere yaptı. Vatandaşlarla çay içerek, sohbet etti.

SİYASET Yayın: 01 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 01.06.2021 12:45:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

GÜZEL GÜNLERİN BAŞLANGICI OLSUN
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen yeni normalleşme kararlarını dün açıkladı. Buna göre Haziran ayı boyunca sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve cumartesi günü akşam 22.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında uygulanmaya devam ederken, yeme-içme yerlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında belirlenen kurallara göre masaya servis yapılmasına izin çıktı. Ayrıca saat 24.00'e kadar paket servisleri bu yerlerde sürecek. Yeni kararlar en çok kahvehane, kafe ve çay bahçesi gibi yerleri ilgilendiriyordu. Uzun süredir sağlık tedbirleri kapsamında kapalı olan bu yerlerle ilgili de pazar günü hariç 07.00-21.00 arasında hizmet verebilmesi kararlaştırıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yeni kararların ardından bugün kahvehaneleri ziyaret ederek, hem esnafla hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ellibeş, çay eşliğinde dostlarla sohbeti özlediklerini belirterek, “Dilerim zor günler bu yeni kararlarla artık geride kalır. Bütün dünya ciddi bir sınavdan geçiyor. Bizler de tedbirleri bırakmadan normalleşme adımlarını atmaya devam edeceğiz. Esnafımızın, vatandaşımızın her zaman olduğu gibi yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.