ÇOCUKLAR BU KÜTÜPHANEYİ ÇOK SEVDİ

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocuklar ve gençelere büyük önem veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla hizmete açılan Başiskele Çocuk Kütüphanesi çocuklar tarafından büyük beğeni ve ilgi topladı.

ÇOCUK Yayın: 27 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 27.08.2021 16:10:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Çocukların küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak ve kütüphane ortamını sevdirmek amacıyla Başiskele’nin ilk çocuk kütüphanesini 23 Ağustos Pazartesi günü hizmete açan Başiskele Belediyesi, kentte bir ilke daha imza attı. Serdar Mahallesi’nde yer alan Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisinde 250 metrekarelik modern ve nezih bir binada binlerce çocuk kitaplarıyla hizmete açılan Başiskele Çocuk Kütüphanesi’ne çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

 

MİNİK KİTAPSEVERLERDEN YASİN AĞABEYLERİNE TEŞEKKÜR

 

İzmit Körfezi’nin eşsiz manzarasında, sessiz ve ferah ortamda keyifle kitaplarını okumaya başlayan minik kitapseverler, hem bilgi ve kelime dağarcıklarını geliştiriyor hem de hayal dünyalarını zenginleştiriyorlar. Abonelik sistemiyle ödünç kitapların da alındığı kütüphaneden çok memnun kalan geleceğin hazinesi çocuklar, Yasin ağabeyleri Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye çok teşekkür ettiler.

 

VELİLER DE MEMNUN

 

Geleceğe yatırım yapan hizmetleriyle büyük takdir toplayan Başiskele Belediyesi, çocuk kütüphanesiyle ilçenin büyük bir eksikliğini giderdi. Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yapılan Başiskele Çocuk Kütüphanesi’nden de çok memnun kaldılar. Veliler, çocuk kütüphanesinin çocukların evde televizyon ve bilgisayar başında çok fazla vakit geçirmelerinin önüne geçeceğini ve çocuklarının vakitlerini daha verimli geçireceğini söyleyerek Başkan Özlü ve ekibine teşekkür ettiler.

 

ETKİNLİKLER VE ATÖLYE ÇALIŞMALARI DA OLACAK

 

Başiskele Çocuk Kütüphanesi’nde kitap okumanın yanı sıra çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler ve atölye çalışmaları da yapılacak. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ücretsiz olarak üye kayıtlarının başladığı kütüphanede minik kitapseverler hem zamanlarını daha kaliteli ve verimli geçirecek hem de sosyal, kültürel ve ruhsal gelişimlerine katkı sunacaklar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.