ÇÖP KONTEYNERLERİNE BAKIM VE TEMİZLİK

Başiskele Belediyesi, ilçedeki çöp konteynerlerinin hem bakım ve onarımını hem de temizliğini yerinde yapıyor.

YAŞAM Yayın: 01 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 01.06.2021 14:25:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Daha Temiz Başiskele şiarıyla çevre ve görüntü kirliliğine neden olan problemler tek tek çözüme kavuşturuluyor. Başiskele’de zamanla eskiyen ve yıpranan evsel atık ve geri dönüşüm konteynerleri başta olmak üzere giysi kumbaralarının bakım, onarım ve boyama işlemleri ve temizlik işleri belediye ekiplerince yapılarak konteynerler yeniden temiz ve estetik görünüme kavuşuyor. Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin temizliği konusunda çalışmalarını titizlikle sürdürürken kullanılan araç ve gereçleri de yenileyerek görsel anlamda da çevre temizliğine katkı sağlıyor. Vatandaşların ve belediye ekiplerinin tespitleri sonucu eskiyen, tekerleri kırılan konteynerler yerinde tamir edilirken, paslanan ve boyası dökülenler atölyelerde veya yerinde tekrar boyanıyor.

 

KONTEYNERLAR TEK TEK YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Koronavirüs ile mücadele konusunda ilçedeki tüm evsel atık ve geri dönüşüm konteynerlerini periyodik olarak temizleyen ve dezenfekte eden Başiskele Belediyesi, Kademeli Normalleşme sürecinde de rehavete kapılmadan temizlik çalışmalarına büyük önem veriyor. Sokak ve caddelerdeki konteynerleri tek tek çöp konteyneri yıkama araçlarıyla yıkayan ekipler, özel solüsyonlu ilaçlarla da konteynerları dezenfekte ederek toplum sağlığını koruyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.