CUMHURİYET PARKI TAMAMEN YENİLENDİ

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği park yenileme çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Parkı’nı da baştan sona yeniledi.

YAŞAM Yayın: 27 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 27.08.2021 14:12:50
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

PARKLAR YENİLENİYOR

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla kentin her bir noktasında yer alan, zamanla yıpranan ve eskiyen park alanları yenilenmeye devam ediyor. Ailelerin çocukları ile birlikte güvenli ve keyifli vakit geçirebileceği yeşil alanları artırmayı sürdüren Başiskele Belediyesi, bu kapsamda Kılıçarslan Mahallesi’nde yer alan Cumhuriyet Parkı’nı da baştan sona yenileyerek kullanıma hazır hale getirdi.

 

SEK SEK, PUSULA, LABİRENT PARKURU

 

7 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan Cumhuriyet Parkı’nın içerisinde 15x30 metre futbol sahası, 8 bank ve 4 kamelyanın yanı sıra; yağ satarım bal satarım, sek sek, pusula ve labirent parkuru gibi zamanla unutulmaya başlanmış geleneksel oyunlar için alan da yer alıyor. Zemini ve oyun grubu tamamen yenilenen parkın peyzaj çalışmaları da tamamlanarak bölge halkının kullanımına sunuldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.