DAHA TEMİZ BAŞİSKELE İÇİN KESİNTİSİZ TEMİZLİK

Başiskele Belediyesi, “Mavi Yeşil Temiz Başiskele” şiarıyla ilçe genelinde temizlik çalışmalarını tüm hızıyla aralıksız sürdürüyor.

GÜNDEM Yayın: 15 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 15.09.2021 16:45:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sokak ve caddeleri, semt meydanlarını, park ve bahçeleri, yeşil alanları ve vatandaşların ortak kullanım alanlarını büyük bir titizlikle temizleyerek Başiskeleliler’in daha temiz ve sağlıklı bir ortamda huzur içerisinde yaşayabilmelerini sağlıyor. Büyük bir özveriyle periyodik olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla doğa da korunuyor.

BAŞİSKELE’DE YEŞİL ALANLAR TERTEMİZ

İlçe genelinde mıntıka temizliği, çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarını da yürüten belediye ekipleri, hem çevre temizliği sağlarken hem de kente estetik değer katıyorlar.

ÇÖP TAKSİ İLE SÜRATLİ TEMİZLİK

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 2 adet çöp taksi, ilçede çevre ve görüntü kirliliğine neden olan moloz, bahçe ve mobilya atıklarını süratle topluyor. Başiskeleli vatandaşlardan gelen talepleri daha hızlı ve pratik bir şekilde yerine getiren çöp taksi ekipleri, ilçenin dört bir yanında kesintisiz çalışarak kentin temizliğine büyük katkı sunuyor.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.