DAMLAR VADİSİ MİLLET BAHÇESİNE BÜYÜKŞEHİR’DEN ZİYARET

Kent yaşamı ve doğal güzellikleriyle Kocaeli'nin cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele'de yapımı devam eden Damlar Vadisi Millet Bahçesi, Büyükşehir Belediyesi’nden misafirlerini ağırladı.

YAŞAM Yayın: 14 Ekim 2021 - Perşembe - Güncelleme: 14.10.2021 14:30:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kentin yeşil ve doğal dokusunu koruyan hizmetlerleBaşiskeleliler yeni sosyal yaşam alanları oluşturan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan ve beraberindeki heyet ile birlikte kentin ikinci millet bahçesi Damlar Vadisi Millet Bahçesi'ni gezdiÇalışmaların süratle devam ettiği millet bahçesinde yürüyüş yapan heyet, çalışmaları yerinde inceledi. Doğayla iç içe ortamda, huzurla ve güvenle sabah yürüyüşü de yapan heyet, kentin yeni millet bahçesi hakkında fikir alışverişinde ve istişarelerde bulundular.

YEŞİLE VE DOĞAYA SAYGILI, İNSAN ODAKLI GÜZEL İŞLER

Damlar Vadisi Millet Bahçesi’ndeki çalışmaları yakından gören Cenan Turan, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada “Doğal güzellikleri ve planlı kentleşmesiyle Kocaeli’nin en gözde ilçelerinden biri olmayı başaran Başiskele gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Park, bahçeler, yeşil alanlar ve vatandaşların ihtiyaçlarına uygun hazırlanan bu güzel millet bahçesi ilçeye büyük katma değer katıyor. Başiskele’de güzel işler yapılıyor. Başkanımız M. Yasin Özlü’yü yeşile ve doğaya saygılı, insan odaklı güzel işlerinden ve hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Özlü de ziyaretlerinden ve fikir alışverişinden dolayı Cenan Turan’a teşekkür etti. Başkan Özlü ayrıca incelemeler sırasında Damlar Vadisi Millet Bahçesi’nde spor yapan hemşehrileriyle de sohbet ederek, görüş ve önerilerini dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.