DAVUTOĞLU KOCAELİ’YE GELİYOR

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Konya’da katıldığı il başkanları toplantısından teşkilatına müjde verdi.

SİYASET Yayın: 26 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 26.06.2021 22:33:17
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

Başaran, bire bir görüştüğü genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nun 11 Haziran Pazar günü düzenleyecekleri piknik programına katılacağı bilgisini verdi. Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı 1 Temmuz Pazar günü düzenleyecekleri piknik programında genel başkan Prof Ahmet Davutoğlu’nu ağırlayacak. Pandemi koşulları nedeniyle bir çok programını ertelemek ya da iptal etmek zorunda kalan Kocaeli teşkilatı ay sonu itibariyle başlayacak normalleşme kapsamında etkinliklerine başlayacak. Gelecek Kocaeli, 11 Temmuz olarak belirlediği piknik için kolları sıvarken, yer tespiti ve program hazırlıklarına başladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.