DEFİNE ARARKEN DÜŞÜP ÖLDÜ

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde arkadaşları ile define aramak için gittiği ormanlık alanda dengesini kaybederek uçurumdan düştüğü iddia edilen 57 yaşındaki vatandaş, hayatını kaybetti.

ASAYİŞ Yayın: 02 Mayıs 2021 - Pazar - Güncelleme: 02.05.2021 11:22:14
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Olay, Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Menekşe Yaylası bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 57 yaşındaki Ramazan Elçin, arkadaşları ile define aramak için gittiği ormanlık alanda, dengesini kaybederek uçurumdan düştü. Olayı gören Elçin'in arkadaşları durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma arama ve kurtarma, AFAD ve AKUT ekipleri sevk edildi. Olay yene gelen ekipler Ramazan Elçin’e ulaştı. Yapılan kontrollerde Elçin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Daha sonra AKUT, jandarma arama ve kurtarma ve AFAD ekipleri, ip yardımı ile Elçin'in cenazesi düştüğü yerden çıkartıldı. Olay yerinde jandarma tarafından yapılan incelemelerin ardından, Elçin’in cenazesi Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.