DEPREM ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

Türkiye’nin en büyük felaketlerinden biri olan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde hayatını kaybedenler dün akşam Kullar Merkez Camii’nde yapılan programla anıldı.

YAŞAM Yayın: 20 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 20.08.2021 11:05:19
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Marmara Depremi’nin 22. yıl dönümünde deprem şehitlerimiz Başiskele Belediyesi ve Başiskele Müftülüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen 5 ayrı programla 17 Ağustos Salı günü anılmıştı. Dün akşam da Kullar Merkez Camii’nde yapılan programla deprem şehitlerimiz anılmaya devam edildi. Akşam namazını müteakip başlayan programa depremde hayatını kaybedenlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda hep birlikte deprem şehitlerimize dualar edildi. Duygu dolu anların yaşandığı anma programında bazı vatandaşların gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

 

17 AĞUSTOS ANISINA FOTOĞRAF SERGİSİ

 

Deprem gerçeğinin unutulmaması ve vatandaşların bu konuda daha fazla duyarlı olması adına Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele Sahili’nde yapılan 17 Ağustos Marmara Depremi Fotoğraf Sergisi de devam ediyor. Sergi, 22 Ağustos Pazar gününe kadar Başiskele Sahili’nde ziyaretçilerini bekliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.