DERE YATAĞINA DÜŞEN KİŞİ İÇİN SEFERBER OLDULAR

Kocaeli'de dengesini kaybederek 4 metre yükseklikten dere yatağına düşen şahıs, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

ASAYİŞ Yayın: 29 Mayıs 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 29.05.2021 11:07:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay, İzmit ilçesi Cedit Mahallesi santral rampasında bulunan dere yatağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen şahıs, dere yatağının yanında bulunan ağaçlık alanda oturduğu sırada dengesini kaybederek 4 metre yükseklikten beton zemine düştü. Şahsın beton zeminde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar ise 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Şahsın yukarıya çıkarılmasına engel olacak ağaçları kesen itfaiye ekibi, aynı zamanda dere yatağını örten tel örgülerin bir kısmını da kesti.
Dere yatağına inen sağlık ekipleri de ilk müdahalelerin ardından şahsı sedyeye sabitleyerek, yukarıya çıkarmak için güvenliğini sağladı. Üzerinden kimlik çıkmayan şahıs, ekiplerin müdahaleleriyle düştüğü beton zeminden güvenle çıkarılıp ambulansa alınarak, Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.