DERİNCE’DE DUALAR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN

Ramazan Bayramı öncesi Arefe Günü’nde Çınarlı Şehitliği’nde düzenlenen programda şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı.

YAŞAM Yayın: 12 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 12.05.2021 14:46:53
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ DÜZENLEDİ

 

Derince İlçe Müftülüğü, Ramazan Bayramı öncesi Arefe Günü’nde çok anlamlı bir program düzenledi. Çınarlı Mahallesi’nde bulunan Şehitlikte gerçekleşen programda Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Metin Eyiyürekli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Gökhan Kızıltaş, Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, İlçe Müftüsü Mecit Amil ve şehit aileleri şehitlerimizin mezarlarına karanfil bıraktı.

ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE BORÇLUYUZ

Kur’an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştiği programda İlçe Müftüsü Mecit Amil’in yaptırdığı dua ile şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptığı açıklamada “Ramazan Bayramı öncesi Arefe Günü’nde aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle andık. Bugün ülkemizde bayramları huzur içerisinde geçiriyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Rabbim onlardan razı olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.