Derince’de Gençler İçin Bir Tesis Daha

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

SPOR Yayın: 18 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.03.2021 12:44:08
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Öncelik Çocuklar ve Gençlerin

En önemli projelerinin çocuklara ve gençlere yönelik olduğunu her fırsatta dile getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Fatih Mahallesi’ne çok önemli bir tesis daha kazandırdı. Geçtiğimiz yıl Dumlupınar Mahallesi’nde hizmete giren Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi ile ilçeye çok önemli bir proje kazandıran Başkan Aygün, çocuklar ve gençler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Bahattin Çelik Spor Kompleksi ile Fatih Gençlik ve Spor Merkezi de bu alanda özellikle gençlere hitap eden projeler olarak ön plana çıkıyor.

İncelemelerde Bulundular

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Bahattin Çelik Spor Kompleksi’ne giderek, buradaki son durumu yerinde inceledi. Program esnasında Derince Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Eren, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Demir ve Hicran Bozkurt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, ilçe yöneticileri ve teşkilat mensupları da hazır bulunarak, tesiste incelemelerde bulundu.

Bahattin Çelik Spor Kompleksi

Başkan Aygün, Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve bölgede tesisleşme noktasında çok önemli bir eksikliği giderecek olan Bahattin Çelik Spor Kompleksi ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Projelerinde önceliklerinin daima çocuklar ve gençler olduğunu belirten Başkan Aygün, 3.700 m2 proje alanına sahip olan Bahattin Çelik Spor Kompleksi bünyesinde iki katlı sosyal tesis, kapalı futbol sahası, kafe, seyirci alanı, çok amaçlı salon ve eğitmen odalarının yer aldığını belirtti. İlçeye kazandırdığı projelerden dolayı Başkan Aygün’e teşekkür eden İl Başkanı Ellibeş, “Hükümetimizin ve yerel yönetimlerimizin eğitim ve spor alanında yapmış olduğu hizmetleri yerinde incelemeye devam ediyoruz. Kaliteli malzemeler ve doğru yatırımlarla evlatlarımıza geniş imkanlar sunulmaya devam ediliyor” dedi.

İNCELEME 1-2-3-4: Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

KOMPLEKS 1-2-3-4: 3.700 m2 proje alanına sahip olan Bahattin Çelik Spor Kompleksi bünyesinde iki katlı sosyal tesis, kapalı futbol sahası, kafe, seyirci alanı, çok amaçlı salon ve eğitmen odaları yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.