DERİNCE’DE GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ

Kademeli normalleşme süreci ile vatandaş buluşmalarına hız veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kez Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Yenikent Mahallesi’nde Doğuş Sitesi’ne konuk oldu.

GÜNDEM Yayın: 29 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 29.06.2021 10:54:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

DOĞUŞ SİTESİ’NE ZİYARET

Sık sık ilçe halkı ile bir araya gelerek istişarede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yeni kademeli normalleşme süreci ile birlikte ziyaretlerine hız verdi. Vatandaşlarla buluşmaya özen gösteren Başkan Aygün, son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Yenikent Mahallesi’nde Doğuş Sitesi’ni ziyaret ederek, burada site sakinleri ile bir araya geldi. Geride kalan iki yıllık süreçte Derince ve Kocaeli genelinde hizmete sunulan projelerin değerlendirildiği toplantıda bölge sakinleri de merak ettikleri soruları yöneltip, görüş ve önerilerini ilettiler.

 

HER ZAMAN SİZLERİN YANINDAYIZ

Programda bir konuşma yapan Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, ilçede birçok önemli projenin hayata geçtiğini ifade ederek “Başkanımız Zeki Aygün’ün tecrübesiyle iki yılda birçok projeyi hayata geçirmesi ilçemize artı değer kattı. Bizler de Ankara’dan her zaman Derince’miz ve Kocaeli’miz için desteklerimizi sürdürüyoruz. Her zaman sizlerin yanındayız” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada ilçe genelindeki projelere vurgu yaparak Derince’ye kalıcı eserler kazandırdıklarını ifade etti. Yenikent Mahallesi’nde yapılan projelere de değinen Başkan Aygün, Araptepe Kentsel Yenileme Projesi, Yenikent Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazar Alanı ile Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nin her birinin alanında çok önemli olduğunu söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.