DEVA PARTİSİ BAŞİSKELE SAHADA

Deva Partisi Genel Merkezi’nin koordinesinde bugün, Türkiye genelinde DevaPazarda etkinliği gerçekleştirilmiş olup 68 il, 427 ilçede toplamda 500’ün üzerinde pazar ve meydanda saha etkinliği gerçekleştirildi.

SİYASET Yayın: 15 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 15.08.2021 12:22:50
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Bu kapsamda DEVA Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı da Serdar Mahalle Pazarında, pazar esnafını ziyaret etti. İlçe Başkanı Av. Görkem Bora Taner ve İlçe Yöneticileri Celal Özkaraaslan, Ramazan Arslantaş, Kadir Abbasioğlu, Mustafa Aygün, Mehmet Fatih Yaşar, Tunahan Akçay’ın katıldığı pazar ziyaretinde pazar esnafının sorunları dinlendi ve istişarelerde bulunuldu.

İlçe Başkanı Taner: ‘’İlçe yönetimimizdeki arkadaşlarımızla hayat pahalılığının pazar tezgahlarına da yansıdığını ve pazar yerine rağbetinde bu sebeple az olduğunu, bunun sebebinin vatandaşın çektiği geçim sıkıntısı ile alakalı olduğunu değerlendirdik. Pazar esnafımızın, kentleşme ile yaşanan gelişmelerle birlikte pazarlarda yapılan düzenlemelerde mağduriyetler yaşadıklarını da pazar esnaflarımızdan dinledik. Geçim sıkıntısının da, pazarcımızın ve esnafımızın da DEVAsı olmak için çalışmaktayız.’’ dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.