Doğukan ÖZER “Kelebek” isimli yeni şarkısı ile Müzik severlerin karşısında.

Genç müzisyen Doğukan Özer “Düş’e Kalka” isimli ilk çalışmasından sonra “Kelebek” şarkısı ile müzik severlerle buluşuyor.

SANAT Yayın: 18 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.03.2021 21:04:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Düzenlemelerini Salih Sakarya,  sözü ve müziğini İbrahim Erkol’un yaptığı   “Kelebek” şarkısına, Cem Kılıç yönetmenliğinde çekilin klipte Doğukan Özer‘e Eda Sakız eşlik edecek olup Campus Müzik etiketi ile digital platformlarda yayınlanmaya başladı.

Doğukan Özer, müzik hayatının her anında yanında yer alan Ömer Çiller’e ve ekip arkadaşlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini iletirken dinleyicilerine keyifli bir çalışma sunmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören 1998 doğumlu Doğukan Özer kendisini bildiğinden bu yana müzikle iç içe yaşadığını ve müziğin hayatının merkezinde olduğunu söyleyerek dinleyicilerinin ilgisinin kendisini yeni çalışmalar için motive ettiğini ve bu ilgiden büyük mutluluk duyarak yeni çalışmalar için kendisine güç verdiğini söyledi.

         Duygular ve yaşanmışlıklardan beslenerek yeni çalışmalara devam ederek uzun soluklu çalışmalar ile yıllarca dinlenecek eserler ortaya koymayı ve sevenlerinin anılarında müziği ile yer almanın kendisini mutlu edeceğini söyleyen genç müzisyen dinleyicilerinden yeni çalışmaları için sosyal medya hesaplarını takip etmelerini istedi.

www.dogukanozer.com

ınstagram: doguozr

Youtube: Doğukan Özer

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.