EĞLENCE MAHALLENE GELİYOR

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallemde Şenlik Var” etkinliğiyle eğlence çocukların ayağına götürülüyor.

ÇOCUK Yayın: 12 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 12.08.2021 13:03:17
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Pandemi nedeniyle uzun bir süre evlerinde kalmak zorunda kalan geleceğimizin hazinesi çocuklarımızın doyasıya eğlenmesi için her gün farklı bir mahallede “Mahallemde Şenlik Var” etkinliği gerçekleştiriliyor. Kullar Yakacık Mahallesi’ne misafir olan gezici tiyatro ekibi Güzelpark Sokak’ta gerçekleştirilen programda miniklere unutulmaz anlar yaşattı.

 

HER GÜN FARKLI BİR MAHALLE

Etkinlikte çocuklara yönelik yapılan tiyatro gösterisinin yanı sıra ibiş ve maskot gösterileri sahnelenirken, şarkılar ve birbirinden farklı eğlenceli aktivitelerle çocuklar eğlenirken öğrendiler. İlçenin her bir noktasını gezen “Mahallemde Şenlik Var” ekibi, her gün bir mahalleye misafir olarak mahalle sakinlerini ve çocukları eğlendirmeye devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.