EĞLENCELİ BABALAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Başiskele Belediyesi, Babalar Günü’ne özel hazırladığı “Benim Kahramanım Babam” etkinlikleri ile babaları ve çocuklarına unutulmaz eğlenceli anlar yaşattı.

YAŞAM Yayın: 21 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 21.06.2021 12:07:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele sınırları içerisinde yer alan Symbol AVM’de gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla Pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığından 19 Haziran Cumartesi günü yapılan etkinlik eğlenceli anlara sahne oldu. Symbol AVM meydanında kurulan etkinlik alanından babalar, çocuklarıyla birlikte çömlek yaptılar, kum boyama ve sürpriz etkinlikler gerçekleştirdiler. Eğlenceli ve güzel anlar yaşayan baba ve evlatları, günün sonunda ellerinde emekleriyle yaptıkları çömlekleri ve kum boyamalar ile evlerine dönmenin mutluluğunu yaşadılar. Başiskele Belediyesi’nin “Benim Kahramanım Babam” konseptiyle hazırladığı fotoğraf çektirme standı, baba ve çocuklarına birbirinden eğlenceli hatıra fotoğraflar sundu. Çocuklarıyla birlikte poz veren babaların mutluluğu görülmeye değerdi.

 

BABALARA SÜRPRİZ HEDİYELER

Geleceğin hazinesi çocukların ve gençlerin kahraman babalarını bu özel günde unutmayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, etkinliğe katılan babalara sürpriz hediyeler dağıttı. Etkinlik alanında fotoğraf çekinerek alanda kendilerine dağıtılan 1’den 200’e kadar numaralandırılmış kartlarla çekilişe katılmaya hak kazanan babalar, Pazar günü gerçekleştirilen çekiliş sonucunda sürpriz ödüller kazandılar. Çekiliş sonucu 12, 35 ve 39 kart numaralı şanslı babalar akıllı saat; 6, 7 ve 10 kart numaralı babalar ise A Milli Takımızın formasını kazandılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.