EMLAK VE TEMİZLİK VERGİLERİ İÇİN SON GÜN!

Başiskele Belediyesi, Başiskeleli mükelleflere önemli hatırlatmada bulunarak 2021 yılına ait Emlak ve İşyeri, Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs Pazartesi günü olduğunu duyurdu.

EKONOMİ Yayın: 21 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 21.05.2021 10:26:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

2021 yılının Mayıs ve Kasım aylarında iki taksit halinde ödenmesi gereken Emlak ve İşyeri, Çevre Temizlik Vergilerinin ilk taksitleri ödenmeye başlandı. Başiskele Belediyesi de mükelleflerin vergilerini geciktirerek cezalı duruma düşmemeleri ve son güne bırakılarak veznelerde yığılma olmaması için vatandaşlara çağrıda bulundu. Başiskeleli mükelleflerin ödemelerini 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Başiskele Belediyesi Hizmet Binası’nda yer alan veznelere yapabilecekleri duyurulurdu.

 

ONLİNE ÖDEME İMKÂNI

Başiskele Belediyesi, Koronavirüs salgını dolayısıyla evlerinden çıkamayan ve belediyeye gelme imkanı ve zamanı bulamayan vatandaşlar için internet üzerinden ödeme imkanı da sunuyor. Vatandaşlar www.basiskele.bel.tr adresine girerek online ödeme sayfası https://ebelediye.basiskele.bel.tr/webportal/index.php linkine tıklayarak ödemelerini gerçekleştirilebilecek.

 

BANKA VE PTT SEÇENEĞİ

Başiskeleli vergi mükellefler, ayrıca Vakıfbank ve Halkbank internet bankacılığı uygulamalarından da kolaylıkla ödemelerini yapabilecek. Ziraat Bankası Başiskele Şubesi Başiskele Belediye Başkanlığı adına TR13 0001 0023 5136 6764 9650 13 IBAN numarasına ve tüm PTT şubelerinden 234 956 numaralı posta çeki hesabına da vatandaşlar vergi borçlarını ödeyebilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.