EŞİ AYRILMAK İSTİYORDU EŞİNİ VE YAKINLARINI REHİN ALDI

Derince’de ayrılma aşamasında olduğu ve imam nikahı bulunduğu öğrenilen eşinin evini basan ve 7 kişiyi bıçakla rehin alan kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

ASAYİŞ Yayın: 29 Mayıs 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 29.05.2021 19:02:13
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Alınan bilgiye göre Derince’de imam nikahlı olduğu eski eşi G.G ile görüşmek istediği öğrenilen H.B. (35), ailesinin yanında bulunan eski eşi ile konuşmak için yanına gitti. Burada eşi ve eşinin akrabaları arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında H.B., aralarında eski eşi G.G. ve  3 çocuğun da bulunduğu R. V. G. S., M. S., G. E. G., K. S. M., Y. A. ve S. N. K.’yı  bıçak zoru ile  rehin aldı.  Evden gelen sesler üzerine bölge sakinleri polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, H.B’yi ikna etmeye uğraştı. Çabalar sonuç vermeyince polis ekipleri müdahalede bulunarak H.B.’yi gözaltına aldı. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda gözaltına alınan H.B. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.