ESKİ BAĞDAT CADDESİ’NE KONFOR GELDİ

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarıyla tüm yolları konforlu ve güvenli hale getirecek çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor.

YAŞAM Yayın: 16 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 16.06.2021 11:17:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları neticesinde Başiskeleli vatandaşların talepleri programlar dahilinde bir bir gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, Körfez Mahallesi’nden Seymen Mahallesi’ne kadar uzanan yaklaşık 1.300 metre uzunluğundaki Eski Bağdat Caddesi’ni sıcak asfaltla kaplayarak caddeyi hem araç sürücüleri hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu hale getirdiler.

 

BAŞKAN ÖZLÜ DE ÇALIŞMALARI YAKINDAN İZLEDİ

Başiskele’deki her bir çalışmayı yakından ve yerinde takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Eski Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmayı da yerinde inceledi. Teknik ekibiyle birlikte caddede incelemelerde bulunan Başkan Özlü, çalışmalar hakkında ilgili ekibinden bilgiler aldı. Başkan Özlü çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Başiskeleli hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda güzel ilçemizin her bir mahallesinde yol yapım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Deneyimli, çalışkan ve fedakâr ekibimiz ile çok kısa sürede güzel Başiskelemiz’in tüm cadde ve sokaklarını konforlu ve güvenli hale getireceğiz, yollarımızı güzelleştireceğiz. Hemşerilerime sabırları ve destekleri için can-ı gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.