EVİNİ KAÇAK SİGARA ATÖLYESİ YAPMIŞ

Kartepe'de şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinden çıkan kaçak tütün ve doldurulmuş makaranların ardından şüphelinin evinde yapılan aramada 5 sigara sarma makinesi ve binlerce makaron ile 17 kilo kaçak tütün ele geçirildi.

ASAYİŞ Yayın: 25 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 25.05.2021 10:10:48
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kartepe'de yapılan rutin uygulamalar esnasında şüphe üzerine durdurulan araçta bir miktar kaçak türün ve çok sayıda doldurulmuş makaron ele geçirildi. Yakalanan şüphelinin aracından çıkanlar sonrası polis savcılıktan aldığı arama kararı ile şüphelinin evinde de aramalarda bulundu. Şüphelinin  odalara kurduğu 5 farklı sigara sarma makinesi ile birlikte 10 bin 540  bandrolsüz dolu makaron, 7 bin 200 bandrollü boş makaron ,10 bin 600 boş makaron, 17 kilo 380 gram  kaçak tütün ve suçtan elde edildiği düşünülen bin 190 lira para ele geçirildi. Yakalanan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.